Samsung Galaxy Gear geeft voortaan alle notificaties door

Samsung Galaxy Gear geeft voortaan alle notificaties door
Samsung heeft een update voor haar slimme horloge uitgerold. Hierdoor krijg je nog meer info op je 1,63 inch Super AMOLED-scherm te zien. Iedere notificatie van elke app op je telefoon wordt voortaan in beeld gebracht.

Samsung gooit de functionaliteit van het horloge met deze update weer een stukje omhoog. De update houdt in dat ieder bericht van elke app desgewenst wordt doorgegeven: je WhatsAppjes, Facebooknutteloosheid, meldingen van Flitsmeister, de pushbrichten van de NOS over songfestivalnieuws. Letterlijk alles.

Kun je dan ook meteen vanaf de Galaxy Gear antwoorden? Dat helaas niet. Hiervoor zul je nog steeds de Galaxy Note 3 tevoorschijn moeten toveren. Aan het einde van dit kwartaal zijn overigens ook de Galaxyy S3, S4 en de S4 mini geschikt om aan de Gear te koppelen. Het varieert per telecomaanbieder wanneer die update exact wordt uitgerold.

Onlangs verscheen er ook al een custom ROM voor de Galaxy Gear. Met deze software is het mogelijk diverse launchers te draaien, waarmee het startscherm bijvoorbeeld meer snelkoppelingen laat zien. Ook krijg je toegang tot een browser, zodat je vanaf je pols kunt internetten.

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_Gear/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *