Samsung Galaxy J2 Pro sluit je volledig af van het internet

Auteur: , Geen reacties
Samsung Galaxy J2 Pro

Lees hier meer over de bedoeling achter deze moderne dumbphone.

Samsung kennen we natuurlijk vooral als trendsetter en leider in de smartphonewereld tegenwoordig. Denk maar eens aan de Galaxy S9, waarmee de fabrikant wederom een topper in huis heeft. Het bedrijf brengt echter tientallen andere toestellen uit in verschillende prijsklassen. Zo ook de Samsung Galaxy J2 Pro, een toestel dat lijkt op een smartphone maar er absoluut geen is.

Het apparaat is namelijk alleen in staat om te bellen en sms’en. Ondersteuning voor 3G, 4G of wifi is er niet bij. Waarom? Omdat deze ‘smartphone’ zich richt op studenten en bejaarden. Wel is er een camera aanwezig aan zowel de voor- als achterkant en een speciale woordenboek-app, genaamd Diodict 4.

In het woordenboek vind je alle woorden die je in het Koreaans naar Engels kunt overzetten en andersom. Het is dan ook niet zo heel gek dat de telefoon alleen bedoeld is voor de Zuid-Koreaanse opa’s, oma’s en jonge studenten.

Ondanks de vrij karige lijst aan features, vraagt Samsung omgerekend wel maar liefst 150 euro voor de Galaxy J2 Pro. Voor dat geld kun je heel wat slimmere toestellen in huis halen…Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).