Samsung Galaxy Mega houdt kogel tegen, redt leven

Samsung Galaxy Mega houdt kogel tegen, redt leven
Een Taiwanees ontkwam op het nippertje aan een kogel in zijn hartstreek. Een uit plastic opgetrokken phablet in zijn borstzakje – voorzien van een flipcover – hield het projectiel wonder boven wonder tegen. Klasse marketingstunt, Samsung!

Aziatische media meldden dat er een ruzie aan het schietincident voorafging. Het 38-jarige slachtoffer, Han, vond een portemonnee op straat. Toen hij na het oprapen bij wijze van grap opmerkte ‘gratis’ bier te gaan halen, zag de eigenaar zijn portemonnee voorbij komen. Die ontstak in woedde en trok meteen een pistool. Het kwam tot een handgemeen, waarbij een kogel werd afgevuurd op Han. Die ging eerst door zijn arm, waarna de bovenkant van de 6,2 inch Samsung Galaxy Mega het wapengekletter tegenhield.

Aan de foto te zien is het geen groot kaliber geweest, en/of heeft de arm de meeste kracht uit het schot gehaald. Desalniettemin mag Han van geluk spreken dat hij een giga-telefoon in zijn borstzak droeg. Met een kleine klaptelefoon was het waarschijnlijk heel anders afgelopen.

Samsung Galaxy Mega houdt kogel tegen, redt leven

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_Mega_63/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *