Samsung Galaxy Note 10.1 refresh

Samsung Galaxy Note 10.1
Samsung pakte goed uit op de IFA in Berlijn, en kondigde ook nog een opgefriste versie van hun grootste tablet aan.

Buiten een horloge en een kleinere Note kondigde de Koreaanse firma ook nog de refresh aan van hun grote Note 10.1 tablet. Dit is een tablet bedoelt voor mensen die een laptop willen vervangen.

De Note 3 wordt aangedreven door een 2.3GHz Quad-core processor of een 1.9GHz Octa-core in het geval van de 3G-versie, heeft een 10.1-inch Super clear LCD met een resolutie van 2560 X 1600 en heeft 3 GB aan RAM-geheugen. Een 8220 mAh-accu houdt alles gaande onderweg.

Ook deze tablet draait Android 4.3, en wordt geleverd met de S-pen, die allerlei taken kan verrichten buiten als simpele stylus dienen. De tablet komt met Samsung KNOX, een uitgebreid stuks software wat ervoor zorgt dat applicaties niet buiten hun gestelde voegen kunnen treden. Hiermee toont Samsung dat ze de zakelijke markt (en gegevens daarvan) serieus nemen voor deze tablet.

De GALAXY Note 10.1, 2014 Edition, komt in Nederland uit in het vierde kwartaal in een WiFi-versie en een WiFi én LTE-versie in Jet Black (zwart) en Classic White (wit). Beide versies hebben 32 GB geheugen en Micro SD. De adviesverkoopprijs is vanaf € 599, -, inclusief BTW.

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_Note10_1/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *