‘Samsung Galaxy Note 10 is vertraagd’

'Samsung Galaxy Note 10 is vertraagd'
Wat is er aan de hand?

Het is bijna zover. Op 7 augustus trekt Samsung het doek van de gloednieuwe Galaxy Note 10. Wij krijgen er aan de buitenwereld niets van mee, maar het schijnt dat niet alles op rolletjes loopt voor Samsung achter de schermen.

De Galaxy Note 10 zou een vertraging hebben opgelopen met betrekking tot de productie. Dat bericht The Korea Herald. De handelsoorlog tussen Zuid-Korea en Japan zou de reden zijn voor deze vertraging. De Galaxy Note 10 krijgt naar verluidt een Exynos 9825 processor en de productie van deze chip is teruggeschroefd met 10 procent.

Of deze gebeurtenissen betrekking hebben op de onthulling van de Galaxy Note 10 is niet te verwachten. De onthulling gaat naar alle waarschijnlijkheid gewoon door. De nieuwe Samsung-smartphone komt hooguit in mindere mate naar winkels en kan daardoor sneller uitverkocht raken. Het Zuid-Koreaanse techbedrijf zal tijdens de presentatie van de Galaxy Note 10 bekendmaken wanneer het toestel precies in de winkels komt te liggen. Een woordvoerder stelt dat de productieachterstand de volgende maand ingehaald zal worden.

Lees ook: Samsung Galaxy Note 10 Plus: zo groot gaat ‘ie worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *