Samsung Galaxy Note 10 launch – Zo kijk je straks live mee

Auteur: , 2 Reacties
Dit is m

Nog heel eventjes en dan is het officieel!

Na het maandenlange op volle toeren draaien van de geruchtenmolen is het vanavond eindelijk zo ver: de Samsung Galaxy Note 10 zal tijdens het Unpacked Event 2019 eindelijk officieel worden getoond. In dit artikel zetten we kort op een rijtje wat we allemaal kunnen verwachten en hoe je uiteraard zelf (virtueel) bij de lancering kunt zijn.

De laatste maanden wachtte de smartphone-industrie met smart op de Galaxy Note 10. Met smart maar ook met een lichte portie scepsis. Op basis van alle dingen die we al zo goed als zeker weten kunnen we namelijk stellen dat de Galaxy Note 10 een hele solide phablet gaat worden, maar dat de grote veranderingen en innovaties nog een jaartje op zich laten wachten en dat hij daarom voor sommigen tegen zal gaan vallen.

Zo weten we ondertussen alles over de 4 varianten die uit gaan komen, wat voor camera en bijkomende features hij krijgt, hoe hij er precies uit gaat zien (inclusief deze felle kleur) en zelfs wat hij precies gaat kosten.

Naar alle waarschijnlijkheid krijgen we dus vanavond (7 augustus, 22:00 Nederlandse tijd) weinig nieuws over de Galaxy Note 10 te horen. Het is daarentegen best aannemelijk dat we in elk geval iéts over de Galaxy Fold te horen krijgen.

Dus, vanavond om 22:00 uur check je via de Samsung website alles over de Galaxy Note 10, Galaxy Fold en wellicht zelfs wat over deze nieuwe Samsung tablet. Voor het gemak kun je ook altijd in dit artikel kijken naar de livestream, die we hieronder voor je geëmbed hebben.2 reacties

Watching ….. tot nu toe vrij saai want alles tot nu toe wisten we al (Note 10).
Dit soort reveals zijn de laatste jaren sowieso wat minder spannend vanwege de vele leaks.
Vond het erg tegenvallen … De N10 zelf is een slechte grap en mag de naam Note mijn inziens niet eens dragen.
Is meer een soort van N10- en de Plus versie dan gewoon N10.

Mensen die het niet gezien hebben, hebben NIKS gemist.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).