Samsung Galaxy Note 10 niet in de knoop met de Galaxy Fold

Auteur: , Geen reacties
Nog groter

Samsung is niet van plan de agenda te wijzigen.

Eigenlijk had de Samsung Galaxy Fold allang in de winkels moeten liggen. Het mocht niet zo zijn. Er bleken technische problemen met de vouwbare smartphone te zijn en de Zuid-Koreanen moesten de verkoop uitstellen.

Tot op heden is er nog geen nieuwe lancering bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat de Galaxy Fold nog deze zomer in de winkels moet komen te liggen. De verwachting is dat dit ergens in de komende maanden zal zijn. Samsung heeft in augustus echter het volgende project klaarstaan in vorm van de Galaxy Note 10.

Tegenover de Korea Herald laat een woordvoerder van Samsung weten dat de agenda van het merk niet gewijzigd zal worden. Daarmee doelt men op de naderende onthulling van de nieuwe Galaxy Note 10. De verwachting is dat deze smartphone in augustus of september op de markt komt en aan die maanden zal Samsung zich naar eigen zeggen ook vasthouden.

Of de Galaxy Fold ├╝berhaupt nog een succes gaat worden is nog maar de vraag. De smartphone is duur, heeft nu al een moeilijke reputatie en het apparaat is al bijna een halfjaar ‘oud’.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).