Samsung lekt: dit is de Galaxy Note 10 Plus (+ prijs)

Auteur: , Geen reacties
samsung-galaxy-note-10-plus-officieel

Dat scheelt vanavond een paar verrassingen.

Vanavond houdt Samsung haar jaarlijkse launch-event ‘Galaxy Unpacked’. Hier lanceert men de Samsung Galaxy Note 10 en 10 Plus. Ter voorbereiding wil zo’n bedrijf natuurlijk de marketingcampagne startklaar hebben. Dat weten de professionele volgers ook, dus Droid Live hield de ogen open en vond de marketingplannen. Je kunt dus zonder verrassingen de live presentatie bekijken of het hele circus na dit artikel overslaan.

Samsung gaat de Samsung Galaxy Note 10 promoten als een ‘all in one’ device met intelligente S-pen die als een computer geschikt is om te gamen of films te bewerken, terwijl je er natuurlijk ook mee kunt bellen.

samsung-galaxy-note-10-plus-voorkant

Zoals je ziet beslaat het beeld bijna het hele scherm. Men heeft voor ultradunne omlijsting gekozen met een punch hole in plaats van notch voor de selfie-camera. Volgens de slogan kan je met minuten opladen uren plezier beleven aan de smartphones. Dit dankzij de 3400 mAh (Note 10) en 4300 mAh (Note 10 Plus).

Daarbij wil Samsung met de camera’s en Audio Zoom Mics een professionele foto- en filmstudio in de nieuwe smartphone integreren.

De overige specificaties liggen in lijn met de eerdere beschrijvingen van de 4 types Samsung Galaxy Note 10 (PLUS) die wij al eerder onthulden.

Met de S-pen kun je inderdaad bewerkingen doen zonder dat je de telefoon hoeft aan te raken. Men zoekt uit wat er precies mogelijk is. Je zou onder meer de camera en lenzen van een afstand kunnen bedienen en handschriften op papier zouden direct naar de smartphone worden getransfereerd.
samsung-galaxy-note-10-plus-s-pen

Inmiddels is de Samsung Galaxy Note 10 Plus ook al in de metro gesignaleerd.

De verwachting is dat het toestel vanaf vanaf 23 augustus te koop zal zijn in Zuid Korea en dat de andere markten snel daarna volgen. Liefhebbers moeten daar wel wat voor over hebben. De prijs van de Samsung Galaxy Note 10 in Europa begint vanaf € 999,-. De Samsung Galaxy Note 10 Plus is met een vanaf-prijs van €1.149,- nog iets duurder. Overigens biedt men in het buitenland met diverse voordeel- en inruilacties bij elkaar tot $ 600,- korting in de pre-sale, dus wellicht zijn hier ook goede inruilacties te verwachten.

Via: The Inquirer en Droid-life. Volgens droid-life is al het fotomateriaal afkomstig uit de Samsung marketingcampagne die vanaf 7 augustus onthuld zal worden.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).