Samsung Galaxy Note 10 scherminfo lekt uit

Auteur: , Geen reacties
Boem

Een grote visuele verandering op komst?

De Samsung Galaxy Note 9 is veruit een van de betere smartphones die er te vinden zijn op dit moment. De Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant staat echter zeker niet lang stil bij het succes van haar phablet. Wat blijkt namelijk: op het hoofdkantoor wordt al volop gewerkt en gepeinsd over de Galaxy Note 10. De doorgaans betrouwbare ‘leaker’ Ice Universe komt met interessante info over de smartphone.

De nieuwe Samsung Galaxy Note 10 gaat naar verluidt qua schermgrootte er weer een stukje op vooruit. Het display krijgt namelijk een grootte van 6,66 inch. Dit ‘duivels’ getal zal als het aan Samsung ligt de concurrentie omverblazen. Bij wijze van spreken dan.

Het grotere scherm betekent echter niet per definitie dat het toestel ook echt groter wordt. Ice Universe vult namelijk aan dat de Note 10 een langer scherm krijgt, wat erop neerkomt dat de schermverhouding van 18,5:9 naar 19:9 of zelfs 19,5:9 gaat.

Helaas is er op dit moment verder nog niet veel te melden over de aanstaande topper van de Koreanen. Niet zo gek ook, want het is immers geen Google dat maanden van tevoren al hele illegale schappen weet te vullen in Oost-Europa.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).