Samsung Galaxy Note 20 en iPhone 12 in de slag [video]

Vergelijking: legt Samsung Galaxy Note 20 een hinderlaag voor iPhone 12?

Inmiddels gaan er veel geruchten over de volgende serie vlaggenschepen van Apple en Samsung, die elkaar al jaren beconcurreren.

Samsung Galaxy Note 20 kreeg waarschuwing

Samsung zet al een tijd in op een optimale camera-ervaring en dat lijkt een goede strategie. Inmiddels heeft Apple dat ook door, want die kondigde voor de iPhone 12 een heel nieuw camerasysteem aan. Daar berichtten wij al eerder over.

Inmiddels heeft Samsung, na een eerdere uitdaging, weer een antwoord gevonden en misschien zelfs wel een hinderlaag gelegd. De doorgaans (zeker op het gebied van camera’s) betrouwbare lekker IceUniverse laat via Twitter weten dat Samsung niet geschrokken is. In antwoord op Apple zou zij het nieuwe vlaggenschip namelijk niet alleen voorzien van een hoofdcamera van liefst 108 MP, maar ook extra sensoren toevoegen. Deze sensoren helpen bij het verbeteren van de snelheid en nauwkeurigheid van de focus.

Vergelijking Samsung Galaxy Note 20 en iPhone 12

Natuurlijk kan je pas echt vergelijken als je beide toestellen werkend getest hebt, maar Dr. Tech doet alvast een poging. Op zijn Youtubekanaal vergelijkt hij de iPhone 12 Pro Max met de Samsung Galaxy Note 20 Plus op basis van de meest betrouwbare geruchten.

https://www.youtube.com/watch?v=oB_UuB9IKrw

Bereidt iPhone de volgende dreun voor?

De strijd om het vlaggenschip van 2020 lijkt dus spannender te worden dan gedacht. Wellicht dat Apple voorsorteert op een tegenvaller of vertraging door alvast op de volgende slag te speculeren. Een smartphone zonder poorten lijkt immers een grotere uitdaging dan het aanpassen van een bestaande camera.

Bron: T3

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *