Samsung Galaxy Note 3 wordt leverbaar in rood en goud

Auteur: , 3 Reacties

Momenteel is de derde generatie Galaxy Note leverbaar in drie kleuren: zwart, wit en roze, maar vanaf januari volgend jaar komen daar de kleuren rood en goud bij.

Volgens insiders zou Samsung in de eerste week van 2014 een rode Note 3 presenteren en twee weken daarna zou een witgouden variant gepresenteerd worden.

Het lijkt er daarmee op dat goudkleurige telefoons plotseling helemaal hip zijn. Apple heeft natuurlijk al de goud-/champagnekleurige iPhone 5s en HTC lanceerde eerder deze week een goudkleurige variant van de One.

De afbeeldingen die we hier zijn renderings die gemaakt zijn door Android Authority, dus het is goed mogelijk dat de uiteindelijke kleuren afwijken van wat we hier zien. (via: sammobile.com)3 reacties

Waarom ook niet he , gwn doen
Ik ga me meer en meer afvragen in hoeverre je telefoons nog als een telefoon moet zien. Het zijn bijna ‘complete’ PC’s. Bellen en sms worden niet meer als primair goed gezien.
@The360box: De smartphone, zoals we die nu kennen, verdwijnt sowieso. De smartwatch is nu een verlengstuk van de smartphone maar over enkele jaren is juist de smartphone het verlengstuk.

Ik ken mensen die een ander als “onbereikbaar” bestempelen zodra er niet binnen 15 min. geantwoord wordt via WhatsApp. Mijn opmerking was toen; heb je al proberen te bellen dan? Zag je ze kijken; oowjah, dat kan ook nog idd…..


:/

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).