Samsung Galaxy Note 3 wordt leverbaar in rood en goud

Samsung Galaxy Note 3 rood & goud
Momenteel is de derde generatie Galaxy Note leverbaar in drie kleuren: zwart, wit en roze, maar vanaf januari volgend jaar komen daar de kleuren rood en goud bij.

Volgens insiders zou Samsung in de eerste week van 2014 een rode Note 3 presenteren en twee weken daarna zou een witgouden variant gepresenteerd worden.

Het lijkt er daarmee op dat goudkleurige telefoons plotseling helemaal hip zijn. Apple heeft natuurlijk al de goud-/champagnekleurige iPhone 5s en HTC lanceerde eerder deze week een goudkleurige variant van de One.

De afbeeldingen die we hier zijn renderings die gemaakt zijn door Android Authority, dus het is goed mogelijk dat de uiteindelijke kleuren afwijken van wat we hier zien. (via: sammobile.com)

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_Note3/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

3 reacties

    • @The360box: De smartphone, zoals we die nu kennen, verdwijnt sowieso. De smartwatch is nu een verlengstuk van de smartphone maar over enkele jaren is juist de smartphone het verlengstuk.

      Ik ken mensen die een ander als “onbereikbaar” bestempelen zodra er niet binnen 15 min. geantwoord wordt via WhatsApp. Mijn opmerking was toen; heb je al proberen te bellen dan? Zag je ze kijken; oowjah, dat kan ook nog idd…..

      :/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *