Samsung Galaxy Note 7 explodeert naast slapende eigenaar

Samsung
De probleemverhalen omtrent de Note 7 worden er niet rooskleuriger op.

Een Note 7-bezitter uit Australië kreeg onlangs de schrik van zijn leven. Hij werd plots wakker toen zijn smartphone ontplofte. Het toestel is overleden en de hotelkamer liep schade op. Daarnaast verbrandde de man zijn vingers toen hij de Note 7 op de grond gooide.

Samsung heeft gezegd de schade te vergoeden. De Zuid-Koreaanse smartphonemaker heeft onlangs de verkoop van het toestel bevroren. Door een productiefout kan de telefoon zomaar ontploffen. In Australië heeft Samsung 51.060 exemplaren van de Note 7 teruggeroepen.

In ons land is de telefoon vooralsnog niet in de verkoop geweest. Samsung doet momenteel onderzoek naar het probleem. Het is een dilemma voor het merk. Apple komt binnenkort met de iPhone 7 en mogelijk kiezen twijfelaars nu sneller voor de smartphone uit Cupertino. Het is nog niet bekend wanneer de verkoop weer van start gaat en wanneer Nederland de telefoon kan verwachten. (via The Australian)

Samsung

4 reacties

  1. Het probleem lijkt te zitten dat veel mensen een goedkopere adapter aanschaffen/converter kopen.

    Voor zover bekend hebben we te maken met de eerste Samsung Galaxy Note 7 die is ontploft, door het gebruik van een usb-converter. Wanneer je het product zou opladen met de meegeleverde accessoires, dan kunnen dit soort incidenten vrijwel niet gebeuren.

    Dus gewoon de orignele adapters gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *