Samsung Galaxy Note 9 gekeurd: hint naar vroege release?

Galaxy Note 9
Wat voor spannends heeft Samsung in petto?

Samsung startte dit jaar met de Galaxy S9, een toestel dat in meerdere opzichten gezien kan worden als de geperfectioneerde variant van de Galaxy S8. Hoewel de echte vernieuwingen zoals een scanner onder het scherm of hoogwaardige gezichtssensoren niet aanwezig zijn, blijft het een prima toestel. De vraag is nu of de Galaxy Note 9 hetzelfde doet of écht met iets innovatiefs komt.

Dat het toestel eraan komt, is inmiddels geen geheim meer. De Galaxy Note 9 is namelijk opgedoken bij de Amerikaanse keuringsinstantie FCC. De internationale toestelversie SM-N960F is in principe dan ook klaar om gelanceerd te worden. Opvallend is dat het toestel zo vroeg te vinden is bij de FCC.

In tegenstelling tot de Galaxy Note 8 is de nieuwe variant een maand eerder getest, waardoor het zomaar eens kan kloppen dat de Galaxy Note 9 niet in augustus maar september in de winkels zal liggen.

Qua specs mag je natuurlijk het beste van dit moment verwachten, waaronder een Snapdragon 845 en minstens 6GB werkgeheugen. Ook is er naar verluidt weer genoeg ruimte voor een flinke accucapaciteit van 4.000 mAh en een gigantisch prijskaartje van ongeveer 1000 euro. In de komende weken zal er waarschijnlijk meer info naar buiten lekken over de phablet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *