‘Samsung Galaxy Note 9 komt eerder dan gedacht’

'Samsung Galaxy Note 9 komt eerder dan gedacht'
Zou het echt?

Nog niet zo gek lang geleden presenteerde Samsung de nieuwe Galaxy S9 op het Mobile World Congress in Barcelona. Normaal gesproken brengt het Zuid-Koreaanse techbedrijf twee vlaggenschepen per jaar uit. Een nieuw Galaxy S toptoestel en een nieuw Galaxy Note toestel.

Later dit jaar kunnen we dan ook een gloednieuwe Galaxy Note verwachten in de vorm van een Galaxy Note 9. Normaal gesproken kunnen we een release tegen het einde van de zomer verwachten. Het lijkt er echter op dat de Galaxy Note 9 vroeger op de markt gaat komen in vergelijking met eerdere release. Dat bericht The Investor.

Het Zuid-Koreaanse nieuwsmedium bericht dat Samsung de nieuwe Galaxy Note 9 mogelijk in juli al gaat aankondigen. Eén van de redenen van een vervroegde release heeft te maken met de huidige Galaxy S9 en Galaxy S9+. Beide toptoestellen zouden niet zo goed verkopen als Samsung aanvankelijk had gehoopt. Een andere reden heeft te maken met de concurrentie. Door de Galaxy Note 9 vroeger uit te brengen, is Samsung voor op bijvoorbeeld de grootste concurrent: namelijk Apple.

De redenen klinken logisch, al moeten we nu vooral uitgaan van een stel geruchten. Een slag om de arm houden is dan ook geen verkeerd idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *