Samsung Galaxy Note 9 marteltest: Bixby-knop niet veilig

Auteur: , 1 Reactie
Samsung Galaxy Note 9 marteltest

De persoonlijke assistent 'verwijderen' blijkt een eitje.

Er is de afgelopen dagen heel wat gezegd en geschreven over de nieuwe Galaxy Note 9 van Samsung. De best wel heel erg grote smartphone van de Zuid-Koreanen beschikt eigenlijk over alles wat je mag verwachten van een toestel met een prijskaartje van bijna 1000 euro in een aantrekkelijk jasje. YouTuber JerryRigEverything keek voor ons ook even na hoe robuust hij is.

Allereerst beginnen we natuurlijk met het scherm. De krasbestendigheid is vergelijkbaar met de Galaxy S9 en andere vlaggenschepen: prima dus. De phablet blijkt nog steeds grotendeels van metaal gemaakt. Zelfs de knoppen zijn van metaal, maar heel sterk vastgemaakt kunnen we ze niet noemen.

Met een klein beetje brute kracht zijn de volumeknoppen én Bixby-knop vrij gemakkelijk uit de Galaxy Note 9 te halen. Werkt een van de knoppen niet meer, dan is het dus vrij makkelijk om deze zelf te vervangen. De knoppen werken immers nog wanneer je ze terug stopt. Of Samsung dit met diezelfde gedachte heeft gecreëerd, durven we niet te zeggen.

Verder zien we dat het massieve blok nog altijd niet te breken is met de blote mannenklauwen. Ook de camera’s zitten goed verpakt achter glas. De vingerafdrukscanner is wel wat gevoelig voor krasjes, maar werkt nog altijd prima. Al met al lijkt Samsung wederom een echte topper op de markt te hebben gezet, zowel qua specs als qua fysiek uithoudingsvermogen.1 reactie

Dit soort reviews slaan helemaal nergens op. We hebben niets te doen dus we gaan maar wat onzinnigs doen en onzinnige zaken beoordelen en hopelijk vinden we iets om te zeiken zodat we toch weer een artikel hebben.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).