Samsung Galaxy Note 9: wel of geen headphone jack?

Samsung Galaxy
That’s the question.

Over een maandje presenteert Samsung de Galaxy Note 9. Veel moderne smartphones hebben geen 3.5mm ingang meer voor het kabeltje van je koptelefoon, maar de kans is dik aanwezig dat de Galaxy Note 9 dit nog wel heeft.

Dat is maar goed ook, want Samsung haalde recentelijk Apple naar beneden in een lange en uitgebreide reclamecamapgne waarbij de iPhone X geregeld het slachtoffer is. Het is echter een kwestie van tijd voordat ook Samsung overstag gaat, aldus experts in de industrie tegenover TechCrunch. Uiteindelijk gaan we steeds meer de draadloze kant op en hoewel Samsung nu nog vast blijft houden aan de jack, kan dat met de Galaxy S10 zomaar eens afgelopen zijn.

Want laten we niet vergeten. Samsung maakt nu misschien grappen over Apple en het droppen van de 3.5mm ingang. Google deed precies hetzelfde, om vervolgens met de Pixel ook de ingang weg te laten. Alle verwachtingen van het nieuwe toestel van Samsung check je in dit overzicht.

Eén reactie

  1. Samsung heeft GEWOON een audio jack !
    Niet bang laten maken of denken dat draadloos de toekomst is.
    De toekomst horen we al jaren, net als USB C waarbij alleen de nieuwste smartphones en tablets dat hebben, de rest van de artikelen wereldwijd hebben nog altijd Micro usb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *