Samsung Galaxy S10: dit is ‘m

Samsung Galaxy S10: dit is 'm
Over de nieuwe Galaxy S10 is al het één en ander bekend. Zo’n groot lek als deze hebben we echter nog niet gezien.

Nog even en de onthulling van de Samsung Galaxy S10 is daar. Het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse techgigant staat te popelen om gepresenteerd te worden, want lek na lek is al naar buiten gekomen over dit nieuwe toestel. Pro-lekker en betrouwbare bron Evan Blass heeft een foto op Twitter gedeeld van de Galaxy S10.

Gezien de reputatie van Blass is de kans groot dat de foto het uiteindelijke productiemodel van de Samsung Galaxy S10 laat zien. De smartphone krijgt een randloos scherm, met een opvallende front-camera in het display in de hoek. Daardoor zal de Galaxy S10, of in ieder geval deze variant van de smartphone, niet over een notch beschikken.

De verwachting is dat Samsung drie varianten van de Galaxy S10 op de markt gaat brengen. Volgens Evan Blass moet dit het tussenmodel voorstellen. Daar komt nog een instapper (Lite) bij en een duurdere variant (Plus) met 5G-mogelijkheden. Verder is naar buiten gekomen dat de Galaxy S10 andere compatibele apparaten draadloos op kan laden, net als met de Huawei Mate 20 Pro al mogelijk is.

Het gat in de hoek is een verfrissende ontwikkeling van Samsung. In plaats van de notch te kopieëren, vaart Samsung een eigen koers. De verwachting is dat de Zuid-Koreanen de Galaxy S10 eind februari of in maart gaan aankondigen.

Nog geen reacties

  1. Het zal me een worst wezen wat Samsung doet.
    as de Galaxy het net niet is, is er wel een ander die jouw persoonlijke gebreken opvult, En daarbij voor jou weer andere gebreken zal hebben.

    Wel altijd heel mooie tech bij alle fabrikanten, Maakt net echt uit waar je (deze keer) voor gaat. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *