Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus krijgen nieuwe kleur

Auteur: , Geen reacties
samsung-galaxy-s10-plus-kardinaalrood

Zegent kardinaalrood de verkoopcijfers?

Vandaag werd bekend dat Samsung de kleurenkeuze voor Samsung Galaxy S10 en Samsung Galaxy S10 Plus uitbreidt. Vanaf het moment dat de smartphones op eerder dit jaar uitkwamen hadden kopers de keuze uit de kleuren wit, zwart, groen en blauw, waarbij voor de Pro versie ook de kleuren keramisch wit en keramisch zwart beschikbaar zijn. Inmiddels is bekend dat Samsung beide versies uitbreidt met een rood kleurenschema.

De keuze voor de naam ‘kardinaalrood’ is wat opvallend. Wellicht wil Samsung zo zegening over de verkopen verdienen? Het is overigens nog niet bekend wanneer deze kleur beschikbaar is, vanaf wanneer de kleur te bestellen is en of daar extra kosten aan verbonden zijn. Op het moment van schrijven was er op de Nederlandse samsung-site nog geen informatie te vinden.

Op onderstaande foto’s zie je de Samsung Galaxy S10 in het kardinaalrood:
sasmsung-galaxy-s10-kardinaalrood

De kardinaalrode Samsung Galaxy S10 Plus zie je direct hierna:
samsung-galaxy-s10-plus-kardinaalrood-2

Samsung-volger Roland Quant van winfuture.de publiceerde de aankondigingen op zijn Twitter-account. Hier lijkt de uitbreiding niet direct positief te worden ontvangen. Vroege kopers reageren namelijk dat zij niet tevreden waren over de aangeboden kleuren en bij gebrek aan beter maar zwart besteld hebben. Zij vragen zich af of er alsnog de mogelijkheid komt om hun huidige exemplaar in te ruilen voor de kardinaalrode uitvoering. Het wachten is nu nog op de nieuwe chip.


Bron: Winfuture.deEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).