Samsung Galaxy S10 gaat deze populaire TV-show maken

Galaxy S10
De smartphone speelt de hoofdrol in het maken van een complete aflevering.

We weten allemaal dat de camera’s van smartphones vandaag de dag behoorlijk indrukwekkend zijn. Zelfs in omstandigheden met weinig licht weten smartphones steeds beter te presteren. Een recente topper op het gebied van camera’s is de nieuwe Samsung Galaxy S10. De smartphone uit Zuid-Korea zal door het team van Jimmy Fallon gebruikt worden in zijn The Tonight Show.

De Amerikaanse tv-show wordt natuurlijk normaal gesproken opgenomen met reguliere camera’s, maar aanstaande maandag zal een aflevering worden opgenomen door enkel gebruik te maken van de Samsung Galaxy S10 Plus. Fallon doet dit in samenwerking met Samsung Mobile in de VS.

Het is niet de eerste keer dat een smartphone gebruikt wordt bij een professionele productie. De Netflix-film High Flying Bird van regisseur Steven Soderbergh was opgenomen met een iPhone. Ook worden smartphones steeds vaker gebruikt bij het maken van fotoreportages voor magazines.

De Samsung Galaxy S10 Plus beschikt over drie camera’s op de achterkant. De smartphone is op dit moment één van de beste, zo niet de beste smartphone op de markt als het gaat om camerakwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *