Samsung Galaxy S10: gaat ‘ie er zo uit zien?

Samsung Galaxy S10: gaat 'ie er zo uit zien?
Een voorproefje op de nieuwe topper uit Zuid-Korea.

Het lukt Samsung maar niet om het nieuws geheim te houden. Volgend jaar maken we kennis met de nieuwe Galaxy S10. Hoewel de onthulling nog maanden weg is, duikt er met regelmaat informatie op over Samsungs nieuwste.

Via betrouwbare bronnen als Evan Blass en Ice Universe is er nieuwe informatie naar buiten gekomen over de smartphone van Samsung. Hoewel deze info niet officieel bevestigd kan worden, maken geruchten die elkaars lekken bevestigen wel de puzzel compleet. Zo kunnen we er zo goed als vanuit gaan dat Samsung drie varianten van de Galaxy S10 gaat presenteren. een S10 Lite, een S10 en een S10+. De schermgroottes zullen naar verluidt 5.8-inch, 6.1-inch en 6.4-inch bedragen.

De Galaxy S10 Lite krijgt volgens Ice Universe een horizontale camerasetup, wat afwijkt van de Galaxy S9 en Galaxy S9+. Daarnaast zou het scherm plat zijn, zonder aflopende randen. Ook dat is nieuw voor Samsung bij een vlaggenschip. Als laatste zou de S10 Lite een vingerafdrukscanner op de zijkant van het toestel krijgen. De aan/uit knop zou hiervoor kunnen dienen.

Een nieuwtje voor de Galaxy S10+ is de ‘punch hole‘. Een uitkeping voor de selfiecamera. Hoe Samsung dit precies gaat toepassen is afwachten, laten we hopen het mooier gaat worden dan een eerder getoond concept.

De nieuwe Samsung Galaxy S10 wordt in de eerste helft van 2019 verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *