‘Samsung Galaxy S10 heeft het mooiste scherm’

Officieel: Samsung Galaxy S10 en S10 Plus
Netflixen, foto’s bekijken of gamen. Met de Galaxy S10 heb je volgens experts de mooiste schermervaring.

De nieuwe Samsung Galaxy S10 komt met een 6.1-inch Quad HD+ Curved Dynamic AMOLED scherm. Klinkt indrukwekkend en dat is ‘ie ook. In de eerste reviews van journalisten is het meerendeel lovend over de prestaties van onder meer het AMOLED-scherm. Specialisten op het gebied van displays gaan nog een stapje verder.

Volgens Dr. Raymond Soneira van displaymate is er geen twijfel mogelijk. De Samsung Galaxy S10 heeft het mooiste scherm dat je op dit moment kunt vinden op de markt. Een domper voor Apple, want voorheen hadden ze met de iPhone X deze titel in handen.

Volgens Soneira scoort de Galaxy S10 op elk gebied zeer goed. De expert spreekt onder meer over de kleuren en over accuraatheid. In zijn eigen woorden omschrijft Soneira de Galaxy S10 als het kroonjuweel onder de smartphones. Het scherm zou zelfs mooier zijn dan smartphones, tv’s en laptops op de markt verkrijgbaar. Het is bijna bizar hoe enthousiast deze beste man is over de Samsung.

Voor de Zuid-Koraanse techgigant natuurlijk een gigantische set veren die ze in de reet krijgen van de heer Soneira. Zijn volledige bevindingen in detail kun je hier bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *