Apparata

‘Samsung Galaxy S10 komt met 12GB RAM geheugen’


Een krachtpatser zoals we die nog nooit hebben gezien.

De geruchten omtrent de Samsung Galaxy S10 klinken steeds gekker en gekker. Je vraagt je hardop af wat straks nu écht waar is en wat niet. In die categorie is er recent weer een heet nieuwtje naar buiten gekomen omtrent Samsung’s nieuwe vlaggenschip voor 2019.

Dit nieuwe gerucht is afkomstig uit Azië. Het Chinese IThome suggereert namelijk dat de nieuwe Samsung Galaxy S10 beschikbaar zal komen met maar liefst 12GB RAM geheugen en maximaal 1 TB opslag. Dat is meer werkgeheugen in vergelijking met de meeste instap computers- en laptops. Ook de enorme opslagcapaciteit is uniek onder high-end smartphones. Mochten deze geruchten kloppen, dan zal de Galaxy S10 qua prijs ongeveer overeenkomen met de iPhone XS Max. Een prijs onder de 1.500 euro is niet aannemelijk voor zulke specificaties.

Met deze specs gaat Samsung nog een flinke stap verder dan de concurrentie. Zo komt de duurste iPhone XS Max met 512 GB opslag. Dit zou betekenen dat de Galaxy S10 bijna dubbel zoveel opslag gaat krijgen dan de duurste iPhone. Combineer deze informatie met eerdere geruchten en de Galaxy S10 lijkt een dijk van een smartphone te worden. Het zal de toon zetten voor 2019, dat moge duidelijk zijn.