‘Samsung Galaxy S11+ wordt nóg mooier dan dit’

De Samsung Galaxy S11+ wordt nog mooier dan dit
De renders waren mooi, maar het toestel wordt naar verluidt nóg mooier.

Het mag wordt een beetje verwacht van Samsung dat de aankomende Samsung Galaxy S11 een prachtig stukje technologie gaat worden. Deze renders suggereren dat het ze wat betreft design wel gaat lukken maar volgens IceUniverse is dat nog niks. De professionele lekker suggereert dat we nóg meer mogen verwachten.

De laatste tijd lekken er regelmatig details uit over de aankomende luxe monsterphone van Samsung, maar waar hardware-features als camera-kwaliteit en processor-kracht doorgaans betrouwbaar zijn, kan er hier en daar een foutje gemaakt worden met de renders.

Dergelijke renders worden doorgaans met CAD-tekeningen vervaardigd maar volgens IceUniverse, een doorgaans zeer betrouwbare lekker, kloppen de uitgekomen renders niet helemaal. Nu zijn lekkers onderling zo nu en dan behoorlijk kattig tegen elkaar. Of dat nu ook het geval is mag je zelf bepalen.

In een Tweet zegt IceUniverse tegen de maker van de render, OnLeaks in dit geval, het volgende: “Ik kan zeker zeggen dat de Galaxy S11+ renders fout zijn, de sleutelonderdelen zijn verkeerd. Het echte design is veel mooier dan dit. Dit is niet de schuld van OnLeaks, misschien dat hij de CAD-tekeningen verkeerd had, maar bedank hem voor de moeite en moeite. Laten we blijven wachten.”

Afgezien van de lichte jab die IceUniverse hier uitdeelt, is het wel goed nieuws dat we een nóg mooier toestel mogen verwachten van Samsung. Wat er precies anders is aan de daadwerkelijke Galaxy S11(+) maakt hij niet direct bekend.

Een dag later zegt hij daarentegen wel dat er iets mis was met de camera-module. De lichtsensor is op de betreffende render namelijk rond, maar die zou volgens Ice vierkant moeten zijn. Hij verwijst hierbij naar een aantal andere toestellen. De vorm zou volgens hem bijdragen aan de hoeveelheid licht die naar binnen zou kunnen.

Foto @OnLeaks via CashKaro

Lees ook: Samsung Galaxy S11e gaat ook een toptoestel worden

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *