Samsung Galaxy S4 Mini gelekt

Samsung Galaxy S4 gelekt
Het nieuwe vlaggenschip van Samsung doet het goed; de Galaxy S4. Nu is het alleen nog wachten op het kleine broertje. Gelukkig zijn de foto’s al gelekt.

Wat gelijk opvalt is dat het design van de kleinere variant grotendeels overheen komt met die van de GS4. Het belangrijkste verschil zit hem uiteraard in de schermgrootte. De Mini krijgt een 4,3-inch scherm met zich mee, waar zijn grote broer 5-inch heeft. Maar wie denkt dat je bij een kleiner scherm toch dezelfde specificaties krijgt, heeft het mis.

Zo gaan geruchten dat de 1.9 GHz Quad-Core processor van de Galaxy S4 vervangen wordt door een 1,6 GHz Dual-Core processor. Ook de hoge resolutie van 1920 x 1080 daalt naar een schamele 960 x 540 pixels op de mini. De pixeldichtheid gaat daardoor van 441ppi naar 256 ppi. Wel krijgt de mini dezelfde dikte mee als de S4 (8mm).

Vooralsnog is niet duidelijk wanneer de S4 Mini officieel wordt aangekondigd. Verwacht wordt dat het toestel in juni of juli verkrijgbaar zal zijn. (via: newcellphonesblog.com)

Galaxy S4 Mini vs S4

Samsung Galaxy S4 Mini achterkant

Nog geen reacties

  1. mooi en handig maar nie echt vernieuwing….tal van mensen willen toch zoiets met quadcore geweld en niet zo’n flauw afkooksel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *