Samsung Galaxy S4 mini onderweg naar Nederland

Samsung Galaxy S IV lancering
Volgens recente informatie is een Samsung Galaxy S4 mini onderweg naar de Nederlandse telco’s. Komende week zullen de Koreanen de kleinere versie van de onlangs aangekondigde S4 introduceren. De S4 mini ligt dan vanaf eind mei of begin juni in de Nederlandse winkels.

De Samsung Galaxy S4 mini komt naar verwachting in twee kleuren; Black Mist en White Frost. Er zullen ook twee verschillende soorten komen; een versie met één simkaart en een versie met twee simkaarten, ook wel DUOS genoemd. De Galaxy S4 mini krijgt een 4,3-inch QHD scherm, een 8,0 megapixel camera, Wifi en een gps-ontvanger. Het toestel draait Android 4.2.2 en heeft de TouchWiz Nature UX schil, zo schrijft Sammobile.

De versie met enkele simkaart zal naar verwachting een quad-core processor krijgen, waar de Galaxy S4 mini DUOS uitgerust zal worden met een dual-core processor. De codenaam van de Galaxy S4 mini is GT-I9190, de DUOS versie is GT-I9192. Beide worden direct na de introductie van het topmodel, de Samsung Galaxy S4, op de markt gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *