Samsung Galaxy S4 ontploft: huis uitgebrand

Samsung Galaxy S4 ontploft in Hong Kong
Had de beste man nou maar een iPhone gekocht, dan was dit natuurlijk nooit gebeurd.

Een man uit Hong Kong kreeg onlangs de schrik van zijn leven toen zijn Galaxy S4 in zijn handen ontplofte, terwijl hij een spelletje zat te spelen. Omdat de accu bijna leeg was sloot hij de oplader aan en niet veel later klapte de S4 uit elkaar. Volgens de eigenaar waren de telefoon, accu en oplader allemaal origineel en geen namaakrommel.

Door de ontploffende telefoon schrok hij zo erg dat hij de Samsung op de bank gooide en zo snel mogelijk het huis verliet samen met zijn vrouw. Wat er van het huis overbleef kan je op de foto’s zien: niet veel.

En alsof dat allemaal nog niet erg genoeg is vlogen er ook nog twee Mercedessen in de fik die voor het huis geparkeerd stonden. Hij is in elk geval niet geëlektrocuteerd, zoals met een iPhone nog wel eens wil gebeuren. (via: xianguo.com)

Samsung Galaxy S4 ontploft

4 reacties

    • @MrSkyline: ja precies!

      Het ruikt naar verzekeringsfraude. Ik geloof dit soort verhalen gewoon niet. Hoeveel moeite was het om een emmer water op de bank te gooien, die staat niet binnen 10 seconden in lichterlaaien.

  1. Alweer in China(ja HK valt onder China), ik denk niet dat Samsung gaat uitkeren aangezien hij zelf zo idioot was om hem op de bank te gooien, en alsof een bank binnen een paar tellen het hele huis laat branden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *