Samsung Galaxy S5 concept getoond in video

Samsung Galaxy S5 concept getoond in video
We zijn waarschijnlijk nog maar een paar maanden verwijderd van de onthulling van de Galaxy S5, Samsungs antwoord op op de iPhone 5s.

Met de aanzwellende geruchten over de opties die de S5 krijgt, besloot T3 een 3D-ontwerp van de telefoon te maken. Ze gaven hem een aluminium achterkant mee, iets dat inderdaad werd verwacht voor de opvolger van de Galaxy S4, maar recente geruchten wijzen erop dat dit voor een andere modellijn is en de S5 een achterkant van kunstleer en/of plastic krijgt.

Enfin, de ander specs liggen wel voor de hand. Zo zal de S5 beschikken over Android 4.4 Kitkat, een 5-inch Full-HD display met dunnere randen en 3GB aan intern geheugen. Ze verwachten ook dat er een 64-bit processor (octacore) in zal zitten, evenals een 16 megapixel camera.

Krom scherm?

Maar het meest opvallende is toch wel de kromme body en het gebogen scherm. Iets dat wij niet snel zien gebeuren, die technologie is simpelweg nog niet gereed voor massaproductie en alleen voor kleine productieaantallen zoals bij de Galaxy Round weggelegd. De veelbesproken irisscanner hebben ze daarentegen weer weggelaten.

Wat vinden jullie van deze interpretatie van de Galaxy S5?
[gv data=”g4reayg4Suc”][/gv]

[lg_folder folder=”Samsung/0_Divers/Samsung_Galaxy_S5_Concept/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

7 reacties

 1. [quote]Wat vinden jullie van deze interpretatie van de Galaxy S5?[/quote]
  Leuk, maar zinloos. Sterker nog: Ik zie het eerder als een nadeel. Je kunt hem niet eens fatsoenlijk op tafel leggen. Zonde dat Samsung zijn toevlucht zoekt in dit geneuzel. Er zijn zoveel zaken die je kunt bedenken om de smartphone naar een nieuw hoger niveau te tillen:
  1) Batterijlevensduur. Dat kan beter! Al zou je alleen al meerdere achterkanten leveren waar ook een grotere batterij in past
  2) HDMI. Telefoon aansluiten op een monitor. Bluetooth keyboard en muis en voila: een volwaardige pc waar ook nog eens document kunt creeren. Dit moet toch gewoon de volgende stap zijn…
  3) Speaker met goed geluid!
  4) Wireless key entry met telefoon
  5) Een fatsoenlijke camera (Niet alleen de megapixels zijn belangrijk, people!)
  6) RFID scanner
  7) Addons! Ik zeg superkleine GPS-zenders.

 2. “Samsungs antwoord op op de iPhone 5s”

  Mja, Apples antwoord op de S3 was de iPhone 5, toen kwam de S4 en aangezien de 5S hetzelfde als de 5 is, kun je dus stellen dat de komende S5 twee stappen beter dan de 5(s) is.

 3. Weet je wat ik van die onzin vind. Oh er is nu ‘OLED’ dan moeten we ook maar een gebogen telefoon maken, puur ‘omdat het kan’. Serieus wie zit hier nou op te wachten. Telefoon hoort gewoon recht te zijn, punt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *