Nederlanders in de rij voor een Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5
Vandaag begint Samsung met de verkoop van de Galaxy S5. En net als bij de lancering van de S4 een jaar geleden roepen we het nogmaals: Apple-toestanden!!1

Nu kan Samsung bij de verkoopstart van een nieuw vlaggenschip altijd wel op warme belangstelling rekenen, maar het zal ongetwijfeld met een aantal gerse aanbiedingen te maken hebben dat er vanochtend dikke rijen stonden voor diverse telecomwinkels in onder meer Rotterdam en Utrecht. Bij T-Mobile krijg je vandaag 24 maanden 50% korting op het abbo, Vodafone geeft er een gratis Gear Fit bij en Tele2 doet je een Galaxy TAB3 7.0 cadeau. Incentives die voor onderstaande plaatjes zorgen.

Nederlanders in de rij voor een Samsung Galaxy S5

Nederlanders in de rij voor een Samsung Galaxy S5

Nederlanders in de rij voor een Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 prijs: rond de €660

De Samsung Galaxy S5 heeft een 5,1 inch Super AMOLED-scherm (1920 x 1080) en wordt aangedreven door een Snapdragon 801-processor met vier kernen op een kloksnelheid van 2,5GHz. De S5 heeft 2 GB aan RAM en 16/32 GB aan opslagruimte. In de achterkant is een 16 megapixel-camera geplaatst. Het grote verschil met de S4 is overigens ook aan de achterzijde te vinden. De harde kunststof cover heeft daar plaats gemaakt voor een zachte rubber-achtige afwerking met putjes. De Samsung is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, wit, blauw en goud. Tip van Apparata: neem de gouden variant niet.

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_S5/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

6 reacties

  1. Allemaal mensen die hun abonnement verlengen, de korting cashen en de telefoon vanavond al op marktplaats slingeren.

    Vragen vervolgens allemaal de hoofdprijs en blijven er mee zitten. Was afgelopen jaar ook zo en zover ik me kan heugen was het tijdens de release van de s3 ook zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *