Samsung Galaxy S5: plastic en kunstleer ipv metaal?

Samsung Galaxy S5 kunstleer
Het begint er steeds meer op te lijken dat de opvolger van de huidige Galaxy S4 toch geen aluminium body krijgt. Net als de recent onthulde Galaxy Note 3 en Galaxy Round zou Samsung een combinatie gebruiken van kunststof en kunstleer.

Enige maanden geleden werd bekend dat Samsung een deal had gesloten met Catcher Technologies ivm het leveren van metalen bodies, voor een nieuwe high-end smartphone. Men ging er toen klakkeloos vanuit dat die telefoon de Galaxy S5 zou zijn.

Inmiddels weten we echter dat Samsung plannen heeft voor een zogenaamde Galaxy F, die boven de Galaxy S gepositioneerd zal worden. Waarschijnlijk zal voor die telefoon metaal in plaats van kunststof gebruikt worden.

Dat zou ook kloppen met het tijdspad zoals dat momenteel bekend is. Catcher Technologies zou in het tweede kwartaal van 2014 beginnen met het leveren van onderdelen en dat is ook ongeveer het moment waarop de Galaxy F wordt verwacht. De Galaxy S5 wordt al in het eerste kwartaal van 2014 verwacht, nog voordat Catcher Technologies onderdelen gaat leveren aan Samsung.

Andere geruchten met betrekking tot de Galaxy S5 duiden op draadloos opladen, een irisscanner en het feit dat deze telefoon stof- en waterdicht zou zijn. (via: galaxys5info.com)

3 reacties

  1. Ieder zijn ding natuurlijk maar ik vind het maar lelijk, goedkoop en ouderwets lijken. vroegah had je ook van die mooie “leder” gestikte nokia hoesjes met klip

  2. Apple brengt een alu phone uit en sindsdien elke keer weer die plastic discussie..

    Ik heb ook een aluminium smartphone (Oppo Find 5). Heel leuk maar hij zit in een lederen flip cover van Nillkin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *