Samsung Galaxy S5 – supertelefoonverzinsel in conceptvideo

Samsung Galaxy S5
De opvolger van de Samsung Galaxy S4 komt medio volgend jaar pas. En over de looks van deze Galaxy S5 is nog maar weinig bekend, behalve dat Samsung de Design 3.0-richting inslaat. Daarom laten we de fans aan het woord.

Zoals in deze video van een verzonnen supersamsung. Deze gedroomde, ideale Samsung Galaxy S5 beschikt over een 16 megapixel camera en een achterkant van aluminium. “We gooien al het plastic weg” aldus de conceptbedenker. Iets dat niet geheel onrealistisch klinkt, er gaan immers al langer geluiden op dat de Koreanen het goedkoop ogende plastic willen verruilen voor metaal.

Dit verzinsel wordt aangedreven door een Exynos 6-gpu met 8 kernen en een kloksnelheid van 2GHx. Een ‘motor’ om de concurrentie mee naar huis te blazen, maar of het realistisch is? Waarschijnlijk niet. Het RAM bedraagt 4GB en de S5 heeft 64GB aan opslaggeheugen. Dat klinkt dan wel weer aannemelijk.

Met een dikte van 7mm en een gewicht van slechts 120 gram zijn dit cijfers voor een telefoon die wellicht vér in de toekomst ligt, maar het is tegelijkertijd een signaal van de fanboys voor Samsung: we willen een telefoon die alle andere telefoons overbodig maakt.

Bekijk de Samsung Galaxy S5 mockup van Bob Freking in de onderstaande video.

[gv data=”h_B7Pmt8WGE”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *