Samsung Galaxy S5 wordt volgende maand onthuld

Samsung Galaxy S5 Concept
Geruchten dat Samsung in februari de Galaxy S5 zou onthullen deden al een tijdje de ronde, maar nu lijkt dit bevestigd te zijn door een hoge manager van het bedrijf.

Tijdens een evenement voor Koreaanse journalisten liet Dong-hoon Chang, Samsung’s Vice President and Head of Design Strategy, zich ontglippen dat we binnenkort een onthulling mogen verwachten. Om precies te zijn tijdens het Mobile World Congress, dat wordt gehouden van 24 tot en met 27 februari in Barcelona.

Ook hintte hij dat Samsung druk bezig is met nieuwe materialen zoals metaal. Over een flexibel scherm zou nog geen definitief besluit genomen zijn. Het is overigens nog steeds heel goed mogelijk dat er ook nog ‘gewoon’ een plastic Galaxy S5 komt, want we horen de nodige geruchten over twee verschillende versies. Eentje van metaal en eentje van kunststof.

Een onthulling op 24 februari lijkt wellicht snel, maar de Galaxy S4 werd onthuld op 13 maart 2013 en kwam eind april 2013 op de markt. Als Samsung die lijn doortrekt dan zal de Galaxy S5 waarschijnlijk in maart op de markt komen. (via: inews24.com)

Nog geen reacties

  1. Tof toestel maar ga hem gewoon niet halen -> want Samsung. Heb gewoon niets met dat merk ofzo.. ( wegens o.a. irritant kleurrijke mickey-mouse schil met teveel poes-pas ).

    Hopen dus dat snel die nieuwe One bekend wordt gemaakt. Mag namelijk verlengen in Maart/April.

  2. Zolang ze helemaal van dat goedkoop aanvoelende plastic zijn, ga ik er geen kopen. Als ik 500-600 euro uitgeef aan een telefoon, wil ik niet dat het voelt alsof ik hem bij de eerste de beste 1 euroshop heb gehaald ofzo.

  3. Plastic… ik zou erg graag een telefoon zien die er zo goed uitziet aan de buitenkant als een iPhone, maar de vele opties etc. van de Samsung S4 vanbinnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *