Samsung Galaxy S7 Edge ook gevoellig voor ontploffingen?

Samsung Galaxy S7 Edge ook gevoellig voor ontploffingen?
Dat blijkt misschien wel uit het volgende bericht.

Geen Note 7, maar een Galaxy S7 Edge zorgde dit keer voor de nodige commotie. Een 30-jarige vrouw uit Engeland zat in een restaurant met het toestel in handen toen deze explodeerde. De telefoon werd op het moment van de ontploffing niet opgeladen. Het verhaal is bijzonder te noemen. In tegenstelling tot de Note 7 zijn er geen specifieke problemen bekend als het gaat om ontploffingen voor de S7 Edge.

CCTV-beelden via The Sun laten zien dat de telefoon uit het niets tot een kleine ontploffing komt. De vrouw schrikt en gooit de smartphone op tafel. Binnen luttele seconden is haar eetplek bezaait met rook. Vervolgens blussen omstanders de gloeiend hete S7 Edge.

Een woordvoerder van Samsung zegt op de hoogte te zijn van het incident. Het bedrijf reageert verbaasd en zegt geen concrete problemen te kennen met betrekking tot de veiligheid van de Galaxy S7 Edge. Het incident wordt onderzocht en Samsung heeft contact opgenomen met de vrouw.

Eén reactie

  1. Gelul allemaal …
    Er zijn 10 tallen miljoenen verkocht sinds maart en dit is nooit een bewezen issue geweest. Zeker niet mbt een aantoonbare accu oorzaak en geen gebruikersfout en/of foutieve china laders en dergelijke.

    Spijkers op laag water zoeken.

    Note 7 is een ander verhaal en dat is een blamage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *