Video: Samsung Galaxy S7 Plus renders

Auteur: , 5 Reacties
Samsung Galaxy S7 Plus

Bekijk een video van het gelekte ontwerp van de Samsung Galaxy S7 Plus!

Een paar dagen geleden lekten er voor het eerst 3D-renderings (3D-renderingen? 3D-renders?) van zowel het ontwerp van de Galaxy S7 als van zijn plus-size broertje, oftewel Saumsung’s nieuwste flagships. De renders van de S7 Plus zijn nu verbeterd en verwerkt tot onderstaande tamelijk realistische video. De S7 Plus lijkt in veel opzichten op de S6. Geruchten over het terugkeren van een microSD-slot worden dan ook helaas ontkracht – en een USB Type-C connector is evenmin aanwezig (wat voor processor erin zit valt natuurlijk niet te zien). Balen. De Home-knop/vingerafdrukscanner is iets groter en de camera zit nu helemaal aan de buitenkant.

Wanneer de nieuwe toestellen op de markt komen is nog onbekend, maar volgens de geruchten zou de onthulling zou wel eens op 21 februari kunnen plaatsvinden – een week voor het MWC, oftewel het Mobile World Congress.5 reacties

Vast fake.. Kan mij niet voorstellen dat Samsung niet over gaat op usb type C.
@meatpuppet: Nee precies de concurrentie doet het immers ook, dat is voor Samsung meestal de motivatie om het ook te doen.
@meatpuppet: Maakt niks uit, draadloos laden wordt toch de standaard.
@ffw88: Uiteindelijk wel, ik maak er nu al vaak gebruik van.
Ik mis alleen nog wel de ondersteuning voor quickcharge waardoor ik toch van tijd tot tijd terug grijp naar de ‘ouderwetse’ manier van laden. En wanneer je een nachtje of paar dagen weg gaat is deze ook compacter om mee te nemen. Ik merk dat ikzelf de draadloze oplader een vaste plek in huis heb gegeven.
dat is gewoon de S6

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).