Samsung Galaxy S7 verkoopt beter dan iPhone 6s

Samsung Galaxy S7 verkoopt beter dan iPhone 6s
De strijd tussen Samsung en Apple levert elk jaar verschillende winnaars op, maar deze keer lijken de Zuid-Koreanen het beter voor elkaar te hebben.

Er was een tijd dat de ontwikkelingen in smartphoneland elkaar in rap tempo opvolgden, maar de afgelopen jaren is het zoeken naar vernieuwingen. In de basis is de iPhone 6s een iPhone 6, een toestel dat weer niet zo heel veel meer doet dan een iPhone 5s.

Dat heeft Samsung de kans gegeven om Apple in te halen, want de Galaxy S7 verkocht tussen februari en mei beter dan de iPhone 6s. In Amerika waren de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge goed voor 16 procent van alle smartphoneverkopen, terwijl de iPhone 6s en iPhone 6s Plus op 14,6 procent bleven steken.

Nu is het natuurlijk zo dat de Galaxy S7 begin dit jaar gelanceerd werd, terwijl de iPhone 6s al langer op de markt is. Het is echter de vraag of de iPhone 7 de boel weer vlot kan trekken. Ook dit jaar staan er geen grote vernieuwingen op het programma en lijkt het erop dat het beter is om een jaar te wachten met het kopen van een nieuwe iPhone.

2 reacties

  1. S7 en 6S lijken ook heel erg op hun voorgangers, ik denk niet dat het voor “verse” S6 en 6 gebruikers een echte upgrade lijkt. Dan lijkt S6 naar S7 meer een upgrade dan van 6 naar 6S.
    Overigens zijn er wel degelijk verschillen tussen de 6 en 6S. Alleen niet op visueel gebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *