Samsung Galaxy S8 blijkt fout te bevatten

Auteur: , 8 Reacties
Hou de telefoon maar eventjes in de lucht ja...

Gebruikers hebben problemen met het ontvangen van SMS'jes.

Het is de laatste jaren bijna vanzelfsprekend geworden, maar er was een tijd waarin men slechts kon bellen met een telefoon. Daar werd later sms’en aan toegevoegd en al snel waren telefoons letterlijk zakcomputers. De Samsung Galaxy S8 blijkt daarentegen een belangrijke stap te hebben overgeslagen in deze evolutie, want het relatief nieuwe toestel van Samsung zou problemen hebben met het ontvangen van SMS’jes.

Volgens Sammobile blijken een hoop gebruikers van Samsung’s Galaxy S8-toestellen problemen te ervaren rondom het ontvangen van tekstberichten. Men zou ongeacht provider berichten vertraagd of zelfs helemaal niet binnen krijgen.

Voor de duidelijkheid, ook Reddit-gebruikers klagen over de mogelijke bug in hun Samsung-telefoon ongeacht provider. Waar het afleveren van SMS’jes in de eerste plaats door de provider wordt gedaan, lijkt er nu dus wat anders aan de hand te zijn.

Volgens sommige gebruikers lijkt er een verband te zijn tussen berichten-app Textra, al hebben sommige mensen die problemen ervaren met het ontvangen van SMS’jes die app niet eens op hun telefoon staan. Veel problemen lijken juist te maken te hebben met de standaard Samsung Messaging-app.

Ook is het nog onduidelijk hoe consequent het probleem eigenlijk is. Sommige gebruikers stellen dat ze slechts van één contact geen SMS’jes ontvangen (maar wel gewoon telefoontjes) en anderen klagen over een algeheel gebrek aan het ontvangen van berichten.

Samsung heeft nog niet op de klachten van hun klanten gereageerd. Wij zijn benieuwd of jij ergens last van hebt? Laat het vooral weten in de comments als jij SMS’jes ook niet binnen lijkt te krijgen op je Galaxy S8 of S8 Plus. Over die laatste gesproken, recentelijk schreven we al over de speedtest van de S8 Plus. Wat blijkt? Er is wel meer mis met het toestel dan alleen met de messaging app. Om het niet al te negatief te maken, lees je hier over de bijzondere kleur waarin de Galaxy S8 nu verkrijgbaar is. Hoezo vrouwelijk?

UPDATE: het woord “gigantische” is uit de titel verwijderd.8 reacties

Ik heb sinds juli 2017 een nieuwe Galaxy S8+. Sms’jes komen probleemloos binnen. Wanneer gaat het mis?
Ga naar instellingen, display, apps op volledig scherm. Zet Textra aan. Klaar.

Next.
Hoezo blijkt uit de speedtest dat er wat mis is met de Samsung S8?
Samsung Galaxy S8 blijkt GIGANTISCHE fout te bevatten ????????????????

Is dit bericht geschreven door een stikjaloerse Tim Cook? Het onzingehalte van dit bericht is van buitenaardse proporties.
@nomennescio: Nee, door mij ;) Als een telefoon niet of nauwelijks een van de basistaken kan uitvoeren lijkt mij dat een gigantisch probleem nietwaar? Als je een auto koopt die kan rijden, sturen maar niet kan remmen is dat ook een ‘gigantisch’ probleem, toch?

Update: blijkbaar zijn meerdere bezoekers het met je eens, het woord is daarom uit de titel verwijderd.
Ik heb 2 weken een S8, geen enkel probleem met sturen/ontvangen van SMS. Prima toestel.Dus welke gigantische fout ?
Nog nooit probleem gehad met sms. Titel lijkt clickbait want zo gigantisch is de fout niet.

En de speedtest is erg gebaseerd op RAM. OP5 heeft 8gb en dat is de duurste uitvoering. Meesten hebben de 6gb uitvoering.
En misschien wordt de firmware van de S8 nog geüpdatet want de Note8 heeft praktisch dezelfde hardware. Camera van de Note8 is ook iets beter dan S8 dus er is hoop voor S8 bezitters.
Een GIGANTSICH probleem is als het scherm uitvalt, de batterij opbolt of in brand vliegt, je wi-fi wegvalt of bijvoorbeeld je apps zomaar verdwijnen.

Dit is relatief lullige functie die met een software update simpel verholpen kan worden.

Enig idee hoeveel van dit soort problemen er bij de iphones zijn? Tientallen.
Ook allemaal GIGANTISCHE problemen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).