Samsung Galaxy S8 Oreo bèta hint naar officiële release

Auteur: , Geen reacties
Dit is Android Oreo Go

Gaat Samsung ein-de-lijk haar vlaggenschip van een grote update voorzien?

In november startte Samsung met haar officiële Android Oreo bètaprogramma voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus. Dat mocht ook wel, want Google’s nieuwe software was al enkele maanden oud. Op dit moment is de software al bijna een half jaar oud, maar van enige populariteit is geen sprake.

Gelukkig hint Samsung dat een officiële Oreo release eindelijk voor de deur staat. Het bètaprogramma van Oreo is na vier verschillende bèta’s namelijk klaar, zo laat het bedrijf weten in haar update aantekeningen. Dit betekent dat er vanaf nu geen bèta updates meer komen en je je feedback net zo goed tegen de muur kunt vertellen.

Nu de bètaperiode ten einde is, wordt de volgende update logischerwijs de officiële versie van Oreo. Aangezien de laatste Galaxy S8 bètaversie redelijk stabiel te noemen is, kun je ervan uitgaan de uiteindelijke variant niet veel zal verschillen.

Houdt Samsung dezelfde snelheid aan als het Nougat bètaprogramma voor de Galaxy S7 vorig jaar, dan zouden we over ongeveer een maand de officiële variant mogen verwachten. Rond dezelfde periode wordt hoogstwaarschijnlijk de Galaxy S9 aangekondigd, waarvan bekend is dat er standaard Android Oreo aanwezig zal zijn.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).