Samsung Galaxy S8 render maakt hebberig

Galaxy S8
Best een aantrekkelijk toestel!

We gaan inmiddels alweer richting het einde van de tweede week van 2017. Dit betekent dat de release van de Galaxy S8 steeds dichterbij komt. Volgens de berichtgevingen zal het nog uiterlijk drie maanden duren voordat Samsung het nieuwe vlaggenschip introduceert. Over de specificaties is al het één en ander bekend, maar het uiterlijk is nog behoorlijk geheim.

Casemaker Ghostek heeft voor BGR een exclusieve render gemaakt van de toekomstige Galaxy S8. Als de smartphone er daadwerkelijk zo uit komt te zien dan geeft men Apple het nakijken. De render toont een strak design met een groot overlappend display. De virtuele Galaxy S8 is ingepakt in één van de cases van Ghostek.

Waar het bedrijf de inspiratie vandaan heeft gehaald is niet duidelijk. Het lijkt erop dat ze een aantal geruchten op een hoopje hebben gegooid om vervolgens met deze render te komen. Volgens de laatste berichtgevingen in de wandelgangen komt de Galaxy S8 in de derde week van april op de markt. Een aankondiging zou eind maart plaatsvinden.

Galaxy S8

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *