Samsung Galaxy Tab Active3 is niet bang om vies te worden

Samsung Galaxy Tab Active3 is niet bang om vies te worden

Samsung heeft vandaag de Galaxy Tab Active3 gepresenteerd. Een tablet die hartelust tegen een stootje kan.

Naast een scala aan producten om consumenten te bedienen, richt Samsung zich ook op de zakelijke markt. Dat doen ze bijvoorbeeld met deze nieuwe Samsung Galaxy Tab Active3. Deze robuuste tablet is op een paar punten verbeterd in vergelijking met zijn voorganger. De Zuid-Koreaanse techgigant zegt ingezet te hebben op de productiviteit en veiligheid van de eindgebruiker.

De Samsung Galaxy Tab Activ3 heeft een stevig 8.0” WUXGA (1920 x 1200) PLS TFT LCD scherm. Met zijn MIL-STD-810H certificatie kun je de tablet schadevrij tot een hoogte van 1.5 meter laten vallen. Ook zijn water en stof geen probleem dankzij de IP68 certificatie.

Samsung Galaxy Tab Active3

Onder de kap huist een Exynos 9810-processor, 4 GB RAM en tot 128 GB intern geheugen. Verder heb je een 5050 mAh batterij die tevens vervangbaar is. Moet je een foto maken, dan kan dit met de 13 MP camera aan de achterzijde. Voor zit een 5 MP camera. Een ander handigheidje is Touch Sensitivity. Daarmee kun je de tablet gewoon met handschoenen bedienen.

Samsung Galaxy Tab Active3

De nieuwe Samsung Galaxy Tab Activ3 kost 489 euro inclusief BTW. Je scoort dan een Enterprise Edition. Dit betekent dat je twee jaar marktbeschikbaarheid en vier jaar beveiligingsupdates van Samsung kunt verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *