Samsung Galaxy Tab S4: high-end voor 700 euro

Samsung Galaxy Tab S4: high-end voor 700 euro
Een krachtig apparaat voor onderweg.

Samsung heeft vandaag de nieuwe Galaxy Tab S4 onthuld. In tegenstelling tot de betaalbare Galaxy Tab A 10.5, is dit een high-end apparaat voor de professional die veel onderweg is. De nieuwe Galaxy Tab S4 moet je helpen werk af te krijgen, zonder het zware gezeul van een laptop.

De tablet heeft een 10.5-inch sAMOLED scherm met een resolutie van 2560×1600. Dit scherm heeft als voordeel dat werkgerelateerde zaken haarscherp worden weergegeven. Bijkomst is dat als je een keer een film of tv-serie wil kijken, de Galaxy Tab S4 daar ook prima voor geschikt is. Een Qualcomm Snapdragon 835 Octa Core (2.35GHz + 1.9GHz) processor is verantwoordelijk voor de rekenkracht. De Galaxy Tab S4 komt verder met 4 GB ram geheugen en 64 GB opslag, uitbreidbaar tot maximaal 400 GB.

Een foto of video maken kan prima met een 13- en 8-megapixel camera met flits. De WiFi-versie weegt 482 gram en de LTE-variant een grammetje meer. Met 7.300mAh batterijcapaciteit is de Galaxy Tab S4 niet rap leeg. Wel rap is het opladen. De tablet biedt ondersteuning voor Fast Charging.

Vanaf 24 augustus scoor je de Galaxy Tab S4 voor een prijs van 699 euro (WiFi) en de LTE-versie voor 759 euro.

5 reacties

  1. Klopt maar mij boeit dat niet zo. Het is en blijft een tablet en het zijn nooit echte laptops. Voor 700 euro koop je een knappe laptop of zelfs tegenwoordig een surface Pro 4.

    Samsung is goed bezig hoor maar hun prijzen zijn gewoon te fors, zelfs vergeleken met een iPad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *