Samsung Galaxy Watch Active: een nieuwe alledaagse vriend

Samsung Galaxy Watch Active: een nieuwe alledaagse vriend
Een nieuwe wearable die zowel tijdens het sporten als gedurende het gewone leven gebruikt kan worden.

In de categorie accessoires kondigde Samsung vanavond ook de nieuwe Galaxy Watch Active aan. Deze smartwatch komt met een 1.1-inch AMOLED display (360 x 360 pixels) en wordt aangedreven door een Exynos 9110 met 768 mb RAM geheugen. De batterij heeft een capaciteit van 230mAh.

Zoals de naam al doet vermoeden moet de Galaxy Watch Active je maatje worden tijdens een workout. De wearable beschikt over WLAN, Bluetooth 4.2, GPS en NFC-mogelijkheden. Ben je een liefhebber van zwemsport dan kun je de smartwatch gerust omhouden, want de Galaxy Watch Active is ook onder water te gebruiken.

Samsung omschrijft de wearable als een sportieve smartwatch voor ‘modebewuste’ gebruikers. Ondanks de sportieve uitstraling kan de Galaxy Watch Active ook dagelijks gebruikt worden en past de wearable bij je reguliere kleding en niet alleen je sportoutfit. Het apparaat meet sport, slaap, stress en gezondheid.

De Galaxy Watch Active werkt met Android en iOS en is vanaf 15 maart beschikbaar. De smartwatch gaat 249,99 euro kosten.

Lees ook: Samsung Galaxy S10e, dé concurrent van de iPhone XR

Samsung Galaxy Watch Active: een nieuwe alledaagse vriend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *