Samsung Galaxy Win: Een soort S3, maar dan anders

Samsung Galaxy Win
Heb je graag een telefoon met een groot scherm die doet denken aan een Galaxy S3, maar een stuk vriendelijker is voor je portemonnee? Dan is er nu de Samsung Galaxy Win, een telefoon voor winnaars gokken wij.

Er wordt wel eens gezegd dat Samsung zoveel verschillende modellen lanceert dat je haast door de bomen het bos niet meer ziet. Dat lijken ze vandaag te bevestigen.

De Galaxy Win is een telefoon die qua afmetingen en looks heel sterk lijkt op de Galaxy S3 (en S4), maar de specs zijn een stuk(je) minder indrukwekkend. Het scherm is 4.7 inch groot en de telefoon draait op Android 4.1. Voor de nodige rekenkracht zorgt een 1.2GHz Quad core processor. Daarnaast beschikt de telefoon over 1GB aan RAM en 8GB intern geheugen ook is er een microSD slot aanwezig.

De camera (aan de achterkant) heeft een resolutie van 5 megapixel en aan de voorkant zit een VGA camera. Ook niet onbelangrijk om te weten is dat de accu een capaciteit heeft van 2,000 mAH.

Of en wanneer de Samsung Galaxy Win naar Nederland komt is nog niet bekend.

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_Win_wit/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. één ding moet je Samsung toegeven. Ze weten (bijna) elke doelgroep te bereiken. Deze is denk ik voor de kinderen die om een S3 zeuren maar een Samsung “win” krijgen van hun ouders.

    • @Laue: kinderen? Volwassenen die niet zo gek zijn 500+ euro voor een telefoon uit te geven lijken me ook nog steeds een vrij grote en interessante doelgroep.

    • @mazdarx8: dat soort dingen zijn vaak nog niet bekend, net zoals bij auto’s. Pas als het zeker is dat de telefoon naar Nederland komt kan er gesproken worden over een eventuele prijs.

      “Of en wanneer de Samsung Galaxy Win naar Nederland komt is nog niet bekend.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *