Samsung Galaxy Z Fold4 en Galaxy Z Flip4 te koop

Samsung Galaxy Z Fold4 en Galaxy Z Flip4 te koop

Samsung Galaxy Z Fold4 en Galaxy Z Flip4 te koop

Vanaf morgen is de nieuwe Samsung Galaxy Z Fold4 en Galaxy Z Flip4 officieel te koop.

Na de lancering eerder deze maand is het morgen eindelijk zover. Dan start de verkoop van de nieuwste Z-toestellen van Samsung. De Galaxy Z Fold4 en de Galaxy Z Flip4. Zoals de naam al weggeeft is dit de vierde generatie. Op kleine puntjes heeft Samsung de toestellen weten te verbeteren. Zo kunnen de smartphones er weer een generatie tegenaan.

Samsung zegt dat de pre-orderperiode zeer goed verliep. Er werden 64 procent meer pre orders geplaatst voor de Galaxy Z Flip4 en Galaxy Z Fold4 in vergelijking met de voorverkoop van 2021 voor de voorgaande generatie toestellen. Daarmee lijkt er duidelijk meer interesse te zijn voor de vouwbare smartphones van Samsung dan voorheen.

Hoeveel pre orders er exact geplaatst zijn heeft Samsung niet bekendgemaakt. Aan die periode komt morgen officieel een einde. Dan begint echt de verkoop van de Samsung Galaxy Z Flip4 en Galaxy Z Fold4. De Z Flip4 was goed voor 65 procent van de voorverkopen. De Z Fold4 is iets minder populair met 35 procent.

De Galaxy Z Fold4 is vanaf 26 augustus verkrijgbaar in Graygreen, Beige en Phantom Black voor een verkoopadviesprijs vanaf € 1.799,- (256 GB). Bij de Z Flip4 heb je de keuze uit de kleuren Bora Purple, Graphite, Pink Gold en Blue. De prijzen voor dit toestel beginnen bij een verkoopadviesprijs van € 1.099,- (128 GB).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *