Samsung Gear S3 komt de Apple Watch slopen

Gear S3
De Zuid-Koreanen komen met een smartwatch van hoogwaardige kwaliteit.

Samsung zegt met de nieuwe Gear S3 gekeken te hebben naar klassieke horloges. Het uiterlijk moet de indruk geven alsof je met een ouderwetse klok hebt te maken. Vanbinnen is het echter een moderne smartwatch met dito technologie.

De wearable komt in de smaakjes Frontier en Classic. Waar de Frontier gericht is op een zakelijke uistraling, moet de Classic liefhebbers van conventionele uurwerken aanspreken. Technisch zijn de twee varianten gelijk aan elkaar.

Dit betekent een Super AMOLED scherm met het inmiddels bekende Always On Display (AOD). De smartwatch is waterdicht met een IP code van 68. Je kunt dus tot anderhalve meter onderwater met de wearable. Gorilla Glass SR+ moet ervoor zorgen dat het scherm minder snel krast.

De Gear S3 heeft een batterijduur van zo’n vier dagen. De wearable kan naar verwachting vanaf oktober worden besteld. De smartwatch is als Classic te bestellen in zilver. De Frontier krijgt de kleur Dark Grey mee. De Samsung Gear S3 kost 399 euro.

[lg_folder folder=”Samsung/Gear_S3/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

3 reacties

  1. Qua design natuurlijk niet vernieuwend. Met de Apple Watch, ik vind ‘m niet mooi, probeert men nog innovatief te zijn. De wearable is nog lang niet een volwassen gadget.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *