“Samsung geeft Galaxy S8 een 4K-display”

Auteur: , 1 Reactie
Galaxy S7

Het zou een 5,5 inch AMOLED-scherm zijn.

Dat denkt althans de Korea Herald. Het grote scherm met hoge resolutie zou zo uitermate geschikt zijn voor VR-toepassingen.

Bewijs is er niet, maar het scherm zou getoond zijn op de Society for Information Display, een conventie voor bedrijven in de display-industrie. Dat het scherm in de S8 terecht zou komen is een aanname van een analist bij UBI Research, dat zich specialiseert in onderzoek naar Oled-schermen. Zijn redenering is bij lange na niet zo helder als het toekomstige display:

“Considering various factors including the production yield rate for the next-generation display expected to improve in the coming months, the 5.5-inch AMOLED will be deployed in the next Galaxy smartphone, presumably, named the S8.”

Wat cru gezegd verwacht deze niet bij naam genoemde analist dus dat er op tijd genoeg schermen kunnen worden geproduceerd om deze te verwerken in een 2017-flagship. Dat zou dan waarschijnlijk de S8 zijn.

Hier wordt dus gespeculeerd – maar dat is dan ook (deels) het werk van een analist. Even afwachten dus.1 reactie

ik zie het verschil al erg erg lastig tussen die van de z5 en z5 plus met 4k, dus denk dat je het verschil bijna niet ziet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).