Samsung haalt uit naar iPhone, kraakt camera af

Samsung haalt uit naar iPhone, kraakt camera af
En dat niet alleen.

Samsung heeft er grote lol in om Apple naar beneden te halen door middel van reclames. Het Zuid-Koreaanse techbedrijf heeft drie nieuwe reclamevideo’s gemaakt waarin de Galaxy S9 als beter alternatief op de iPhone X wordt gepresenteerd.

In de video’s neemt Samsung onder meer de camera, de snellader en de dongle van Apple op de hak. Wat de camera betreft is het argument van Samsung wat flauw. Het techbedrijf zegt dat de Galaxy S9 een betere Dx0Mark score heeft in vergelijking met de iPhone X. Het scheelt echter maar twee punten en beide toestellen beschikken over camera’s van zeer hoge kwaliteit. De verwijzingen naar Apple zijn, zoals we van Samsung gewend zijn, niet subtiel. Het bedrijf heeft er duidelijk geen problemen mee om de Amerikanen zwart te maken in de reclamewereld. Zo worden logo’s van de concurrent vrij duidelijk in beeld gebracht

Je kunt de reclames van Samsung hieronder bekijken. Is het grapje nu wel geweest, of moet Samsung doorgaan met het plagen van de concurrent?

[gv data=”-O_MjXbX3VA”][/gv]
[gv data=”nxi0AtBVRZE”][/gv]
[gv data=”PTntzNhTTsE”][/gv]

4 reacties

  1. Aan de ene kant flauw, aan de andere kant is het wel waar dat hardwarematig samsung vaak toch beter is. Helemaal als je de prijs betrekt. Alleen de reden waarom ik toch een iphone heb is het slechte update regime van samsung en de hoeveelheid onnodige apps. En daar laten ze toch wel heel veel punten liggen voor mij.

    • @brutaalaapje: wie schrijft die blijft …
      Met oprukkende chineze merken hebben ze alles nodig voor extra verkoop.
      Ze zijn niet gek en gaan niet miljoen besteden aan funnies als er geen plan achter zat.

      Logo ? Samsung is een grote speler en heeft geen logo nodig, net zoals bijvoorbeeld Sony.
      De naamsbekendheid bekendheid is genoeg en de merknaam is het logo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *