Samsung heeft nu echt een groot probleem met de Note 7

Weer samsung note ontploft
Wat is er toch mis met de nieuwe Samsung Galaxy Note? Vandaag vloog er weer een toestel in brand. En dat is bijzonder slecht nieuws want het ging om een vervangend toestel…

En die toestellen zouden juist veilig moeten zijn. Samsung haalde eind september alle Galaxy Note-toestellen terug vanwege het spontane ontploffingsgevaar van de accu. Klanten die het toestel al hadden gekocht kregen als eerste een vervangend toestel aangeboden.

Brian Green was een van die klanten. Toch was het zijn toestel dat vandaag in de fik vloog. Dat gebeurde nota bene in een vliegtuig! Southwest Airlines vlucht 944 van Louisville naar Baltimore stond gelukkig nog aan de gate. Toch moest het vliegtuig worden geëvacueerd.

The Verge heeft het IMEI-nummer van de bewust Galaxy Note gecontroleerd bij Samsung. En volgens de website ging het inderdaad om een ‘veilig’ toestel.
Samsung kon nog niet reageren op het voorval. Wel maakt de fabrikant vandaag bekend het vertrouwen te willen terugwinnen. Dat zal lastig worden…

Wil je weten hoeveel Galaxy-toestellen er zijn ontploft? Check dit verhaal.

Brian heeft trouwens nu maar een iPhone 7 gekocht.

2 reacties

  1. Oei dit is niet best, 1 toestel is nog een incident maar zo begon het een maandje geleden helaas ook. Als dit het begin is van de onveilige veilige Note 7 dan is het Exit voor de Note 7 en moeten ze volledig terug naar de tekentafel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *