Samsung Hennessey: nieuw klaptelefoontje met Android

Samsung Hennessey
In tijden van oeverloos grote aanraakschermen die amper meer in je broekzak pakken, haalt Samsung een klassieke telefoonformule van stal: de clamshell.

Nadat Samsung onlangs al de klaptelefoon Galaxy Folder wereldkundig maakten, hebben we nu afbeeldingen van een klaptelefoon met wederom twee schermen.

Samsung Hennessey

De Hennessy (W789) komt met twee 3,3-inch schermen met een niet zo indrukwekkende resolutie van 320×480 pixels. Maar ach, wat geeft zulks, er is eindelijk een grappige klaptelefoon met Android 4.1. Hij draait op een quad core-processor met een kloksnelheid van 1.2GHz en 1GB aan RAM, en wordt gevoed door een 1.500mAh batterij. De opslagruimte zou 8GB bedragen.

Naast de gebruikelijke WiFi- en Bluetooth-connectiviteit is er in de klaptelefoon (stel je eens voor hoe heerlijk hárd je hiermee kunt ophangen) ruimte gemaakt voor een 5 megapixel camera en twee slots voor simkaarten. Dat laatste duidt op een Chinese lancering, en het lijkt ons niet erg waarschijnlijk dat we hem hier in de winkels zullen zien.

[lg_folder folder=”Samsung/Hennessey/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. leuk telefoontje, mits goeie prijs nog wel aantrekkelijk. ik sms, whatsapp en mail veel, maar voor de rest doe ik niet veel met mijn smartphone. dual sim is dan ook weer handig ivm werkmobiel.

    zou deze nog wel eens overwegen als volgende telefoon 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *