Samsung introduceert een handige powerbank

Auteur: , 1 Reactie
Voor als je wat meer wil doen dan alleen je batterij opladen

Voor als je wat meer wil doen dan alleen je batterij opladen.

Wanneer iemand op zoek is naar een powerbank is de grootte van de batterij het belangrijkst. Soms komt daar ook nog de optie voor snel opladen bij en of je meerdere apparaten tegelijk kan opladen. Als je een powerbank wil die wat functioneler is, dan heeft Samsung misschien iets voor je.

Het bedrijf heeft recentelijk een nieuwe powerbank geïntroduceerd genaamd Samsung Battery Pack Kettle. Voor het grootste gedeelte is het een powerbank met een 5100 mAh batterij. Daarnaast beschikt de powerbank over een rechtopstaande steun voor kabels, waar je ook je telefoon in kan klikken. Je kunt hiermee dus gewoon je films afkijken als je je telefoon aan het opladen bent.

Verder zit er een polsbandje bij, zodat je de powerbank ook aan je pols kunt dragen als je dat wil. Ook zit er een status balk met LED verlichting in, die gebruikers laat weten hoeveel power er nog over is.

De powerbank ondersteunt USB-A en micro USB. Het lijkt erop dat Samsung de sprong naar USB-C nog niet heeft durven maken.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de nieuwe powerbank, dan kun je hem hier kopen voor $30.1 reactie

USB A is voldoende. Bijna alle laadkabels zijn USB a naar USB c kabels, zo ook die van Samsung. Alleen LG heeft een tijdje een USB c naar USB c kabel gehad. Dus die sprong naar USB c is niet nodig.

https://i.ytimg.com/vi/eNb05SdfzBU/maxresdefault.jpg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).