Samsung is Apple te snel af: Galaxy-event op 13 augustus

Samsung Galaxy Note 4
Samsung heeft vandaag laten weten dat we op 13 augustus (een dagje later dus) kennis kunnen maken met nieuwe Galaxy-producten, maar wat gaan we zien in New York?

De geruchten gingen al langer, maar zijn nu dus officieel bevestigd: Samsung haalt de lancering van de Galaxy Note 5 en de Galaxy S6 Edge Plus naar voren, zodat de toestellen ruim voor de nieuwe iPhones op de markt verschijnen. We weten nog niet zeker dat dit de twee smartphones zijn die Samsung gaat presenteren. Gezien de gelekte informatie van de afgelopen weken moet het echter wel heel gek lopen, willen we deze telefoons níet te zien krijgen.

Verder zou er ook een nieuwe versie van de Galaxy Gear VR op het programma staan. Deze versie zou namelijk samen moeten werken met de Galaxy Note 5, zodat je in hogere beeldkwaliteit van je Virtual Reality-avonturen kunt genieten. Mocht je benieuwd zijn naar de nieuwe producten van Samsung, dan is de presentatie hier 13 augustus live te volgen.

UPDATE: de Galaxy S6 edge+ is officieel, meer info HIER!

4 reacties

  1. Dat laatste stukje over de VR snap ik even niet (hogere resolutie). De Note 5 krijgt hetzelfde display als de Note 4; een 5,7 inch-scherm met een qhd-resolutie van 2560 x 1440 pixels. PPI blijft dus gelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *